Incompany training

WIL JE BLIJERE mensen, BETERE RESULTATEN EN EEN LAGERE WERKDRUK?

Maak kennis met de incompany timemanagement training voor teams en organisaties die wél echt werkt.

SterSterSterSterSter
"Echt heel waardevol in deze hectische tijden."
Pauline van der Linden - PostNL

Waarom KIEZEN VOOR onze training?

Speciaal ontwikkeld voor Microsoft Outlook waar al dagelijks mee gewerkt wordt
Perfecte combinatie tussen theorie en praktische softwarevaardigheden
Hoge betrokkenheid door blended learning (online zelfstudie en live sessies)
Langetermijneffect en gedragsverandering door meerdere leermomenten

Zo ziet de training er uit

De training bestaat uit 2 online lesmodules (zelfstudie) en 3 livesessies met een trainer en loopt over een periode van 8 weken. De totale tijdsbesteding voor deelnemers is ca. 10 uur verspreid over deze momenten. Zo past het makkelijk in de agenda's van de deelnemers en is er genoeg tijd om een aantal nieuwe gewoontes aan te leren, want dat kan natuurlijk niet binnen een dag. De livesessies van de training kunnen zowel op locatie als online georganiseerd worden.

Startpakket
Startpakket
Deelnemers ontvangen een startpakket met trainingsmateriaal, omdat het voor sommige dingen fijn is om het op papier bij de hand te hebben.
Online lesmodule timemanagement en Outlook
Online lesmodule 1
Deelnemers doorlopen een online videomodule (zelfstudie, ca. 45 min) over de basisprincipes van timemanagement, en leren hoe je Outlook zo instelt en gebruikt dat je er slimmer en sneller mee werkt.
Livesessie over timemanagement en Outlook
Livesessie 1
In een livesessie met een trainer (op locatie of online) leren deelnemers werken met een waterdichtsysteem voor e-mail, agenda en taken op basis van Microsoft Outlook.
Zelf aan de slag met in inbox in Outlook
Zelf aan de slag
Na de eerste livesessie gaan deelnemers zelf aan de slag met hun systeem en verwerken hun e-mails. Met vragen kunnen deelnemers terecht bij de trainer.
Online lesmodule over OneNote
Online lesmodule 2
Deelnemers doorlopen een tweede online videomodule (zelfstudie, ca. 45 min) met verdere verdieping in Outlook en een introductie op OneNote.
Livesessie over OneNote
Livesessie 2
In een tweede live sessie met trainer (op locatie of online) is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen, optimaliseren deelnemers hun systeem en gaan ze aan de slag met OneNote.
Online lesmodule over OneNote
Zelf aan de slag
Na livesessie 2 gaan deelnemers zelf aan de slag met OneNote om hun doelen en projecten een plek te geven. Ze bereiden een opdracht voor in OneNote.
Best practices in Outlook
Livesessie 3
In een derde live sessie met trainer delen deelnemers best practices met elkaar en wordt ingegaan op hoe het geleerde kan bijdragen aan one-way-of-working en een betere samenwerking binnen het team of de organisatie.

WAT ANDEREN ZEGGEN

SterSterSterSterSter
Wat was dit een cadeautje, de training Grip op je werk van Flipmonday!
Dank voor jullie superhandige tips & tricks: echt heel waardevol in deze hectische tijden!
Pauline van der Linden
PostNL
SterSterSterSter
Veel handvatten gekregen om op een gestructureerde manier in outlook te werken
Ik het verleden verdwenen er nog wel eens mailtjes of afspraken in de chaos. Doormiddel van de cursus werk ik gestructureerd en weet ik waar ik aan toe ben.
Rien de Vries
Staatsbosbeheer
SterSterSterSter
Waar ik voorheen al mijn taken in mijn agenda inplande om ze vervolgens meerdere keren te verschuiven, heb ik nu een overzichtelijke agenda.
Ook de extra mogelijkheden met het gebruik van je mails in je agenda werken voor mij heel fijn. Een aanrader deze training van 4 weken.
Mathilde Kester
Favourite Forms
SterSterSterSterSter
Dankzij het Flipmonday-systeem kan ik me focussen op de belangrijke dingen.
Heldere doelen en minder chaos van alle kleine dingen: ik raad de training aan iedereen aan die klaar is voor next-level productiviteit.
Jeff de Haan
Dimensional
SterSterSterSterSter
Ik kijk met veel plezier terug op de training van Flipmonday.
De methode gebruik ik nog elke dag. Ik ben blij met de agenda- en takenweergave in Outlook. Het geeft mij overzicht en werkplezier. Dank jullie wel!
Sandra Menken
Kompassie
SterSterSterSter
Heerlijk praktijkgerichte training die mij echt een beter zicht heeft op al mijn werkzaamheden door de combi van slimme inzet van Outlook en OneNote.
Als je mailbox nog altijd veel gelezen en ongelezen mail bevat en dus slecht te overzien is, zeker een aanrader!
Daan Wuijt

Klaar voor grip op je werk?

Aan de slag met je team of organisatie?

Vraag hier direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Plan direct een gratis adviesgesprek met Michelle Wiesman, bedenker van de Flipmonday methode.

Plan gratis adviesgesprek

Veelgestelde vragen

Kan de training niet ook in een dag gegeven worden?
Toggle
Het doel is rust, overzicht en focus op de dingen die echt belangrijk zijn. Daarvoor is een gedragsverandering nodig en die bereik je niet door het kijken van een video of het lezen van een boek. Je ziet daarom dat het effect van korte cursussen of (online) zelfstudie cursussen veel lager is, het zakt snel weer weg.

Met meerdere trainingsmomenten met tijd daar tussenin om zelf met je systeem te werken en het te ervaren, zorgen we dat de impact op de lange termijn groter is. Alleen zo bereik je echt je doelen, en dat is voor ons het allerbelangrijkst.
Is een time management training iets voor mijn team of organisatie?
Toggle
"Maar - dit zou iederéén toch moeten leren?!" horen we vaak van onze deelnemers. Ze hadden zich vooraf niet voor kunnen stellen hoe groot de impact van de training is. De resultaten die je boekt in de training staan aan het fundament van al het andere werk dat mensen doen. Als je de basis op orde hebt en rust en overzicht hebt, krijg je niet alleen meer gedaan, maar verbeteren ook je resultaten.

Je elimineert de ruis van het ‘druk zijn met druk zijn’. Misschien blijven er daarna nog andere problemen over: je hebt dan veel beter zicht op de kern daarvan. Je hebt overzicht en hebt je werkzaamheden in kaart, en je kunt van daaruit gericht het gesprek voeren over bijvoorbeeld workload of manier van samenwerken. Omdat we 100% overtuigd zijn dat onze training inderdaad echt voor iedereen waardevol is, is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie - dus ga er voor, je hebt niks te verliezen!
Moeten deelnemers Outlook voor Windows gebruiken?
Toggle
De kracht van onze training zit hem in de combinatie van een nieuwe werkwijze en routines (gedragsverandering) en software die dat optimaal ondersteunt. Daarom is een unieke set instellingen en workflows in Outlook voor Windows een belangrijk onderdeel van onze training en methode.

Deelnemen met andere programma's of met Outlook voor Mac kan ook en is nog steeds waardevol, maar het is goed om te weten dat je niet alle functies optimaal kunt benutten, omdat de mogelijkheden daarvoor beperkter zijn.
Is het een knoppentraining voor Outlook?
Toggle
Nee, of je rust en overzicht ervaart hangt niet af van of je weet welke knop waar zit. Het begint met hoe je met dingen om gaat, je eigen houding en gedrag - en dat is dan ook waar we mee aan de slag gaan. Door je inzichten te geven, door je nieuwe routines en manieren van werken aan te leren en door simpelweg te doen, te oefenen en te ervaren. Tegelijk helpt het bij die nieuwe werkwijze enorm als je werkomgeving (zoals Outlook) die werkwijze volledig ondersteunt en je daar efficiënt mee kunt werken.

Daarom is het optimaal instellen van Outlook (en OneNote) en het optimaal gebruik maken van de slimme functies ook belangrijk in de training - altijd ter ondersteuning van je nieuwe systeem.
Hoe overtuig ik mijn manager of werkgever?
Toggle
Ook een werkgever of manager gaat de voordelen van de training ervaren. Je krijgt niet alleen meer gedaan, maar doordat je overzicht hebt kun je meer focus op projecten en strategische doelen leggen. Daarbij optimaliseer je het proces van delegeren en rapporteren. Je hebt bovendien meer plezier in je werk, minder stress en de kans op verzuim en burn-out wordt kleiner.

Daarbij kun je de training binnen een maand terugverdienen (zie de vraag over de investering). De training is dus geen kostenpost, maar levert geld op.
Is deze training ook zinvol voor mensen die al eens een time management training hebben gedaan?
Toggle
Ja dat is zeker zinvol! In de meeste trainingen krijg je namelijk wel heel veel tips hoe je slimmer kan werken, maar die geven niet één waterdicht systeem dat je hele manier van werken verandert en waar je echt alles in kwijt kan. Dus als je nog niet ervaart dat je ook daadwerkelijk rust, overzicht en focus hebt, dan is deze training absoluut een waardevolle toevoeging op de kennis die mensen al hebben opgedaan.
Is het de investering waard?
Toggle
Het gaat uiteindelijk om wat de investering is, en wat je daarvoor krijgt. Met onze trainingsopzet kunnen we tot een gedragsverandering komen die duurzaam resultaat biedt. Er zijn ook goedkopere cursussen, maar die zijn vaak korter, of volledig zelfstudie. Je komt dan simpelweg niet tot een duurzame verandering en valt snel weer terug in je oude patronen. Je hebt dan misschien minder uitgegeven, maar staat uiteindelijk met lege handen.

Omdat we overtuigd zijn dat je het goed besteed geld zult vinden is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie. En bovendien: als je 10% effectiever werkt levert dat 3 uur per week op en zijn de kosten binnen 5 weken terugverdiend (uitgaande van een gemiddeld aantal werkzame uren van 31 en gemiddelde arbeidskosten van €33 per uur - bron: CBS).