Onze trainers

Maak kennis met onze experts in timemanagement

De trainers van Flipmonday zijn ervaren experts op het vlak van timemanagement, task management en energy management. Met elk hun eigen achtergrond hebben ze allemaal hetzelfde doel: mensen helpen om grip en houden te krijgen op hun werk, zodat ze meer gedaan krijgen met meer plezier.

Lynn Slippens
Trainer/coach (Nederlands, Engels)

Je laten leiden door de waan van de dag, werken vanuit je inbox, projecten uitstellen en proberen te onthouden wat je nog op moet volgen: het zijn enkele voorbeelden van dingen waar cliënten in mijn coaching praktijk tegenaanlopen. In de afgelopen 10 jaar heb ik mensen begeleid die het lastig vinden om hun werkzaamheden te prioriteren en grenzen te stellen. De training Grip op je werk speelt doelgericht in op deze uitdagingen: met een praktische en resultaatgerichte benadering worden deelnemers bewuster van hun verantwoordelijkheden en leren zij keuzes te maken.

“Één systeem voor al je taken, to-do’s, langere termijn projecten en enkel zien wat je op dat moment moet doen. Het geeft overzicht en rust.”

De blije gezichten en zelfverzekerdheid die ik zie bij deelnemers wanneer inboxen leegraken, taken tijdig worden afgehandeld en er voelbare en zichtbare vooruitgang is geven mij als trainer energie. Dit wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen dus daag ik je uit: let's flip to grip!

Marjolein Larkens
Trainer/coach (Nederlands, Engels)

Mijn passie ligt in het ondersteunen van professionals en teams in hun ontwikkeling. Ik werk als gediplomeerd coach, trainer en adviseur. Dit doe ik onder meer op het gebied van time & energiemanagement, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in diverse (leiderschap)rollen op het gebied van strategie, organisatie, marketing & communicatie. Hierdoor weet ik goed de vertaling naar de praktijk te maken.

“Deze nieuwe manier van werken geeft je focus op de juiste dingen, zorgt dat je resultaatgericht werkt en dat met balans, energie en plezier!”

Ik ben zelf een echte fan van onze methode: de Flipmonday aanpak helpt je de focus op de juiste dingen te leggen en door meer overzicht & inzicht je productiviteit en werkplezier te verhogen. Ik help je graag deze nieuwe manier van werken je eigen te maken.

Marjolein Larkens, timemanagement trainer bij Flipmonday. Marjolein Larkens, timemanagement trainer bij Flipmonday, die boos kijkt.
Marieke Morsch
Trainer/coach (Nederlands, Engels)

Ik ben resultaatgericht en hou van snelheid. Het efficiënter werken met de time management methodiek van Flipmonday is mij dus op het lijf geschreven. Ik heb jaren bij KPN gewerkt in verschillende rollen en op verschillende afdelingen, ook als leidinggevende. In zo’n grote organisatie kun je elke dag vullen met meetings en mails, maar dat is niet waar mensen blij van worden en mee vooruit komen. Ik breng graag weer focus aan bij mensen in de richting waar de strategie van het bedrijf en wat mensen zelf willen bereiken samenkomen.

“Door een goed systeem aan te brengen kom je afspraken na, houd je rust in je hoofd en houd je focus op vooruitgang in de juiste richting.”

Ik wilde mijn opgedane ervaring en kennis graag toepassen bij diverse bedrijven en doelgroepen en heb toen de overstap gemaakt naar digitale bureaus. Daar ben ik onder andere als product owner en facilitator van strategische en creatieve sessies aan de slag gegaan. Het omgaan met veel verschillende stakeholders en acties is mij dus niet vreemd. Door een goed systeem hiervoor aan te brengen kom je afspraken na, houd je rust in je hoofd en houd je focus op vooruitgang in de juiste richting. Ik help je graag te groeien, daar krijg ik energie van!

Michelle Wiesman
Partner en coach
“Een waterdicht systeem voor al mijn plannen en bezigheden”

Na mijn studie onderwijskunde in Leiden zette ik een huiswerkinstituut op in Den Haag. Hier leerde ik de scholieren hoe ze overzicht konden krijgen en vervolgens goed te plannen. Gaandeweg ontwikkelde ik een waterdicht systeem waarin ook alle plannen en bezigheden van mijzelf en mijn bedrijf een plekje kregen en ik rust en overzicht bleef houden over tien en later veertig vestigingen. Het systeem bleek ook heel goed toegepast te kunnen worden door mijn team en netwerk. Toen ik na 10 jaar het bedrijf verkocht, besloot ik om van time-management mijn werk te maken.

Foto van Michelle WiesmanFoto van Michelle Wiesman die op haar horloge wijst.
Mohammed Aly
Trainer/coach (Engels, Duits)

Het grootste deel van mijn carrière heb ik met organisaties gewerkt om ze efficiënter en productiever te maken. Ik ben methodieken gaan waarderen, bewonderen en implementeren die enerzijds eenvoudig te implementeren zijn, praktisch zijn en uiterst effectief zijn en anderzijds een snelle time-to-value geven.

"Ik ken de principes van timemanagement, maar dit gaat veel verder dan alleen dat en gaf me echte tools die ik in het dagelijks leven gebruik"

De methode van Flipmonday past hier precies in: het is een eenvoudig en logisch kader, dat praktisch toepasbaar is en tot geweldige resultaten leidt. Ik ken de principes van timemanagement, maar dit gaat verder dan alleen de timemanagement theorie en gaf me echte tools die ik in het dagelijks leven gebruik, die onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd.

Maria Douneva, PhD
Gedragswetenschapper en trainer (Engels, Duits)

Als iemand die graag met verschillende projecten tegelijk bezig is (zowel professioneel als persoonlijk) heb ik soms moeite gehad om mijn gedachten en taken georganiseerd te houden. De Flipmonday-methode maakt met een paar simpele principes een enorm verschil hierin. Het resultaat is een lege inbox en een heldere geest die zich kan concentreren op de dingen die echt belangrijk zijn. Mijn doelen en visies bepalen nu mijn dag, niet meer de willekeurige dingen die er steeds tussendoor komen.

"Het is heel bevrijdend om overzicht over al je projecten en taken te hebben, en precies te weten waar je op welk moment aan moet werken."

Ik heb mijn masterscriptie psychologie geschreven over hoe onvoltooide taken het moeilijk maken om je werk los te laten, en ik zou willen dat anderen zich ook meer bewust worden van deze stressfactor. Dit is ook de reden waarom ik mensen zo graag tools wil bieden om met succes grip op hun werkdag te krijgen.

Cora Baan
Trainer (Nederlands, Duits, Engels)
“De training geeft inzicht in wat ervoor nodig is om grip op je werk en tijd te krijgen”

Als Projectmanager en Procesanalist was ik 8 jaar werkzaam in een internationale supply chain omgeving. Behalve dat ik weet wat het belang is van een gestructureerde workflow, heb ik ook van dichtbij meegemaakt hoe we vaak door onze mail geregeerd worden. Dit leidt tot frustratie en een onbevredigd gevoel. Het antwoord hierop kreeg ik dankzij Flipmonday, want nu weet ik wat ervoor nodig is om grip op je werk en tijd te krijgen. En daarom deel ik deze kennis en vaardigheden met heel veel enthousiasme en plezier met mijn cursisten. Hun enthousiasme op zijn beurt geeft mij enorm veel energie en geeft met het gevoel dat ik een verschil kan helpen maken in de Flip naar Grip.