Timemanagement training individueel

meer werkplezier, minder stress en betere resultaten?

Ontdek de online timemanagement training met trainer die wél echt werkt en flip je maandag!

Een blije deelnemer aan de individuele timemanagement training van Flipmonday.
SterSterSterSterSter
"Echt heel waardevol in deze hectische tijden."
Pauline van der Linden - PostNL

Waarom KIEZEN VOOR onze training?

Speciaal ontwikkeld voor Microsoft Outlook waar je dagelijks al mee werkt
Perfecte combinatie tussen theorie en praktische softwarevaardigheden
Afwisseling tussen online zelfstudie en sessies met een trainer
Langetermijneffect door meerdere leermomenten, terwijl je zelf aan de slag bent

Zo ziet de training er uit

De training bestaat uit 2 online lesmodules (zelfstudie) en 2 online livesessies met een trainer. Je doorloopt de training binnen een periode van 4 weken en bent er elke week 1-1,5 uur mee bezig. Zo past het makkelijk in je agenda en is er genoeg tijd om je een aantal nieuwe gewoontes eigen te maken, want dat kan natuurlijk niet binnen een dag.

Startpakket
Startmail en trainingsmateriaal
Je ontvangt een startmail met alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan, en je krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving. Bovendien ontvang je per post ons trainingsmateriaal: een handige tool die helpt om je een nieuwe, slimme werkwijze eigen te maken.
Online lesmodule timemanagement en Outlook
Online lesmodule 1
Je doorloopt een online videomodule (ca. 45 min) over de basisprincipes van time management, en leert hoe je Outlook zo instelt en gebruikt dat je er slimmer en sneller mee werkt.
Livesessie over timemanagement en Outlook
Livesessie 1
In een livesessie met een trainer (online, 1,5 uur) leer je een waterdichtsysteem voor je mail, agenda en taken op basis van Microsoft Outlook.
Zelf aan de slag met in inbox in Outlook
Zelf aan de slag
Na de eerste livesessie ga je zelf aan de slag met je systeem en verwerk je je e-mails. Met vragen kun je terecht bij de trainer.
Online lesmodule over OneNote
Online lesmodule 2
Je doorloopt een tweede online videomodule (ca. 30 min) met verdere verdieping in Outlook en een introductie in OneNote.
Livesessie over OneNote
Livesessie 2
In een tweede live sessie met trainer (online, 1,5 uur) is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen, optimaliseer je je systeem en ga je aan de slag met OneNote.
Startpakket met trainingsmateriaal.
Timemanagement trainer tijdens het geven van een training voor de groep.
Deelnemer aan een timemanagement training.
Een laptop met op het scherm de online leeromgeving van de timemanagement training van Flipmonday.

WAT ANDEREN ZEGGEN

SterSterSterSterSter
Wat was dit een cadeautje, de training Grip op je werk van Flipmonday!
Dank voor jullie superhandige tips & tricks: echt heel waardevol in deze hectische tijden!
Logo PostNL
Pauline van der Linden
PostNL
SterSterSterSter
Veel handvatten gekregen om op een gestructureerde manier in outlook te werken
Ik het verleden verdwenen er nog wel eens mailtjes of afspraken in de chaos. Doormiddel van de cursus werk ik gestructureerd en weet ik waar ik aan toe ben.
Logo Staatsbosbeheer
Rien de Vries
Staatsbosbeheer
SterSterSterSterSter
Dankzij het Flipmonday-systeem kan ik me focussen op de belangrijke dingen.
Heldere doelen en minder chaos van alle kleine dingen: ik raad de training aan iedereen aan die klaar is voor next-level productiviteit.
Logo Dimensional
Jeff de Haan
Dimensional
SterSterSterSter
Waar ik voorheen al mijn taken in mijn agenda inplande om ze vervolgens meerdere keren te verschuiven, heb ik nu een overzichtelijke agenda.
Ook de extra mogelijkheden met het gebruik van je mails in je agenda werken voor mij heel fijn. Een aanrader deze training van 4 weken.
Logo Favourite Forms
Mathilde Kester
Favourite Forms
SterSterSterSterSter
Ik kijk met veel plezier terug op de training van Flipmonday.
De methode gebruik ik nog elke dag. Ik ben blij met de agenda- en takenweergave in Outlook. Het geeft mij overzicht en werkplezier. Dank jullie wel!
Logo Kompassie
Sandra Menken
Kompassie
SterSterSterSter
Heerlijk praktijkgerichte training die mij echt een beter zicht heeft op al mijn werkzaamheden door de combi van slimme inzet van Outlook en OneNote.
Als je mailbox nog altijd veel gelezen en ongelezen mail bevat en dus slecht te overzien is, zeker een aanrader!
Logo Integron
Daan Wuijt

DIRECT AANMELDEN

Alle open trainingen zijn volledig online en worden in Microsoft Teams gegeven.

€ 495,-

(inclusief trainingsmateriaal, exclusief BTW)

Direct aanmelden

aankomende trainingsdata


Maandag 24 juni en maandag 8 juli
10.00 - 11.30 uur

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook in een dag volgen?
Toggle
Het doel is rust, overzicht en focus op de dingen die echt belangrijk zijn. Daarvoor is een gedragsverandering nodig en die bereik je niet door het kijken van een video of het lezen van een boek. Je ziet daarom dat het effect van korte cursussen of (online) zelfstudie cursussen veel lager is, het zakt snel weer weg.

Met meerdere trainingsmomenten met tijd daar tussenin om zelf met je systeem te werken en het te ervaren, zorgen we dat de impact op de lange termijn groter is. Alleen zo bereik je echt je doelen, en dat is voor ons het allerbelangrijkst.
Is een time management training iets voor mij?
Toggle
"Maar - dit zou iederéén toch moeten leren?!" horen we vaak van onze deelnemers. Ze hadden zich vooraf niet voor kunnen stellen hoe groot de impact van de training is. De resultaten die je boekt in de training staan aan het fundament van al het andere werk dat je doet. Als je de basis op orde hebt en rust en overzicht hebt, krijg je niet alleen meer gedaan, maar verbeteren ook je resultaten.

Je elimineert de ruis van het ‘druk zijn met druk zijn’. Misschien blijven er daarna nog andere problemen over: je hebt dan veel beter zicht op de kern daarvan. Je hebt overzicht en hebt je werkzaamheden in kaart, en je kunt van daaruit gericht het gesprek voeren over bijvoorbeeld workload of manier van samenwerken. Omdat we 100% overtuigd zijn dat onze training inderdaad echt voor iedereen waardevol is, is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie - dus ga er voor, je hebt niks te verliezen!
Moet ik Outlook voor Windows gebruiken?
Toggle
De kracht van onze training zit hem in de combinatie van een nieuwe werkwijze en routines (gedragsverandering) en software die dat optimaal ondersteunt. Daarom is een unieke set instellingen en workflows in Outlook voor Windows een belangrijk onderdeel van onze training en methode.

Deelnemen met andere programma's of met Outlook voor Mac kan ook en is nog steeds waardevol, maar het is goed om te weten dat je niet alle functies optimaal kunt benutten, omdat de mogelijkheden daarvoor beperkter zijn.
Is het een knoppentraining voor Outlook?
Toggle
Nee, of je rust en overzicht ervaart hangt niet af van of je weet welke knop waar zit. Het begint met hoe je met dingen om gaat, je eigen houding en gedrag - en dat is dan ook waar we mee aan de slag gaan. Door je inzichten te geven, door je nieuwe routines en manieren van werken aan te leren en door simpelweg te doen, te oefenen en te ervaren. Tegelijk helpt het bij die nieuwe werkwijze enorm als je werkomgeving (zoals Outlook) die werkwijze volledig ondersteunt en je daar efficiënt mee kunt werken.

Daarom is het optimaal instellen van Outlook (en OneNote) en het optimaal gebruik maken van de slimme functies ook belangrijk in de training - altijd ter ondersteuning van je nieuwe systeem.
Hoe overtuig ik mijn manager of werkgever?
Toggle
Ook een werkgever of manager gaat de voordelen van de training ervaren. Je krijgt niet alleen meer gedaan, maar doordat je overzicht hebt kun je meer focus op projecten en strategische doelen leggen. Daarbij optimaliseer je het proces van delegeren en rapporteren. Je hebt bovendien meer plezier in je werk, minder stress en de kans op verzuim en burn-out wordt kleiner.

Daarbij kun je de training binnen een maand terugverdienen (zie de vraag over de investering). De training is dus geen kostenpost, maar levert geld op.
Heeft het zin om mee te doen als ik al eens een time management training heb gedaan?
Toggle
Ja dat heeft het zeker! In de meeste trainingen krijg je namelijk wel heel veel tips hoe je slimmer kan werken, maar die geven niet één waterdicht systeem dat je hele manier van werken verandert en waar je echt alles in kwijt kan. Dus als je nog niet ervaart dat je ook daadwerkelijk rust, overzicht en focus hebt, dan is deze training absoluut een waardevolle toevoeging op de kennis die je al hebt opgedaan.
Is het de investering waard?
Toggle
Het gaat uiteindelijk om wat de investering is, en wat je daarvoor krijgt. Met onze trainingsopzet kunnen we tot een gedragsverandering komen die duurzaam resultaat biedt. Er zijn ook goedkopere cursussen, maar die zijn vaak korter, of volledig zelfstudie. Je komt dan simpelweg niet tot een duurzame verandering en valt snel weer terug in je oude patronen. Je hebt dan misschien minder uitgegeven, maar staat uiteindelijk met lege handen.

Omdat we overtuigd zijn dat je het goed besteed geld zult vinden is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie. En bovendien: als je 10% effectiever werkt levert dat 3 uur per week op en zijn de kosten binnen 5 weken terugverdiend (uitgaande van een gemiddeld aantal werkzame uren van 31 en gemiddelde arbeidskosten van €33 per uur - bron: CBS).

DIT GA JE LEREN

Timemanagement

Slimmer met je tijd omgaan

Nooit meer het gevoel hebben dat je achter de feiten aanloopt? Wij leren je sneller, slimmer en met meer focus werken, zodat je tijd overhoudt voor de dingen die écht belangrijk zijn.

Iets nu doen, straks of nooit? Prioriteren wordt jouw tweede natuur. Dat geeft rust en overzicht. En je wordt er ook nog eens blijer van.

E-mailmanagement

Je inbox opgeruimd houden

Word je gek van alle binnenkomende e-mails en notificaties in Microsoft Outlook? Ben je het overzicht vaak kwijt? Wij leren je slimme maniertjes, sneltoetsen en instellingen die jou weer grip op je inbox geven.

Na onze training is jouw inbox leeg en weet je hoe je hem leeg houdt. Ook kun je e-mails, afspraken en taken makkelijker verwerken en terugvinden. Dat geeft rust. In Outlook én in je hoofd.

Agendabeheer

Plannen zonder stress

Efficiënter werken is lastig als je geleefd wordt door een overvolle agenda. Daar gaan wij je bij helpen. Samen stellen we je Outlookagenda in en je ontdekt routines om je planning up-to-date en stressvrij te houden.

Na onze training zie je in één oogopslag wat je vandaag echt moet doen en welke taken je daarna kunt oppakken. Plannen en prioriteren worden een makkie.

Taakbeheer

Nooit meer taken vergeten

Zet je e-mails vaak op ongelezen, omdat er een taak in staat die je niet mag vergeten? Of probeer je de hele tijd te onthouden wat je (ooit nog) moet doen?

Na onze training heb je één plek voor al je to do’s. We helpen je namelijk om die taken te verzamelen in Microsoft Outlook en ze daar te organiseren. Straks zie je nooit meer iets over het hoofd.

Prioriteiten stellen

Kiezen wat je nu of morgen doet

Ben je de hele dag druk, maar voelt het daarna alsof je niks bent opgeschoten? Na deze training verspil je geen energie meer aan taken die er niet toe doen.

We leren je bepalen wat je nu moet doen, wat nog even (of tot sint-juttemis) kan wachten en wat je kunt delegeren. Jij houdt de controle en na je werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

MICROSOFT ONENOTE

Belangrijke info op één plek bewaren

Eindeloos aan het zoeken naar die ene handige link, e-mail, foto, aantekening of video? Dat hoeft straks niet meer, met Microsoft OneNote als centrale opslagplek.

We leren je dit digitale kladblok indelen en vullen met de info die jij en je collega’s vaak nodig hebben. Ook koppelen we OneNote aan je Outlook. Moet jij ’s opletten wat er dan gebeurt.

Resultaatgericht werken

Eindelijk je doelen halen

Lukt het maar niet om je doelen te behalen of dat project af te ronden? Wij zorgen dat jij en je collega’s structureel toekomen aan de dingen die echt belangrijk zijn.

Je ontdekt onder meer hoe Microsoft OneNote je overzicht geeft en hoe je jouw doelen omzet naar concrete acties en taken. Daar wordt je werk beter én leuker van.