Individueel deelnemen

WIL JE BLIJER ZIJN, BETERE RESULTATEN EN EEN LAGERE WERKDRUK?

Maak kennis met de timemanagement training die wél echt werkt waar je individueel aan deel kunt nemen.

SterSterSterSterSter
"Echt heel waardevol in deze hectische tijden."
Pauline van der Linden - PostNL

Waarom KIEZEN VOOR onze training?

Speciaal ontwikkeld voor Microsoft Outlook waar je dagelijks al mee werkt
Perfecte combinatie tussen theorie en praktische softwarevaardigheden
Afwisseling tussen online zelfstudie en sessies met een trainer
Langetermijneffect door meerdere leermomenten terwijl je al met je systeem werkt

Zo ziet de training er uit

De training bestaat uit 2 online lesmodules (zelfstudie) en 2 online livesessies met een trainer. Je doorloopt de training binnen een periode van 4 weken en bent er elke week 1-1,5 uur mee bezig. Zo past het makkelijk in je agenda en is er genoeg tijd om je een aantal nieuwe gewoontes eigen te maken, want dat kan natuurlijk niet binnen een dag.

Startpakket
Startpakket
Je ontvangt een startpakket met trainingsmateriaal, omdat het voor sommige dingen fijn is om het op papier bij de hand te hebben.
Online lesmodule timemanagement en Outlook
Online lesmodule 1
Je doorloopt een online videomodule (ca. 45 min) over de basisprincipes van time management, en leert hoe je Outlook zo instelt en gebruikt dat je er slimmer en sneller mee werkt.
Livesessie over timemanagement en Outlook
Livesessie 1
In een livesessie met een trainer (online, 1,5 uur) leer je een waterdichtsysteem voor je mail, agenda en taken op basis van Microsoft Outlook.
Zelf aan de slag met in inbox in Outlook
Zelf aan de slag
Na de eerste livesessie ga je zelf aan de slag met je systeem en verwerk je je e-mails. Met vragen kun je terecht bij de trainer.
Online lesmodule over OneNote
Online lesmodule 2
Je doorloopt een tweede online videomodule (ca. 30 min) met verdere verdieping in Outlook en een introductie in OneNote.
Livesessie over OneNote
Livesessie 2
Ineen tweede live sessie met trainer (online, 1,5 uur) is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen, optimaliseer je je systeem en ga je aan de slag met OneNote.

DIRECT AANMELDEN

Alle open trainingen zijn volledig online en worden in Microsoft Teams gegeven.

€ 495,-

(inclusief trainingsmateriaal, exclusief BTW)

Direct aanmelden

aankomende trainingsdata

  • Vrijdag 10 maart en vrijdag 24 maart
    14.00 - 15.30 uur - 7 plaatsen vrij
  • Dinsdag 4 april en dinsdag 18 april
    10.00 - 11.30 uur - 8 plaatsen vrij
  • Dinsdag 16 mei en dinsdag 30 mei
    13.00 - 14.30 uur - 8 plaatsen vrij

Veelgestelde vragen

Kan ik de training ook in een dag volgen?
Toggle
Het doel is rust, overzicht en focus op de dingen die echt belangrijk zijn. Daarvoor is een gedragsverandering nodig en die bereik je niet door het kijken van een video of het lezen van een boek. Je ziet daarom dat het effect van korte cursussen of (online) zelfstudie cursussen veel lager is, het zakt snel weer weg.

Met meerdere trainingsmomenten met tijd daar tussenin om zelf met je systeem te werken en het te ervaren, zorgen we dat de impact op de lange termijn groter is. Alleen zo bereik je echt je doelen, en dat is voor ons het allerbelangrijkst.
Is een time management training iets voor mij?
Toggle
"Maar - dit zou iederéén toch moeten leren?!" horen we vaak van onze deelnemers. Ze hadden zich vooraf niet voor kunnen stellen hoe groot de impact van de training is. De resultaten die je boekt in de training staan aan het fundament van al het andere werk dat je doet. Als je de basis op orde hebt en rust en overzicht hebt, krijg je niet alleen meer gedaan, maar verbeteren ook je resultaten.En anders gezegd: zolang je die basis nog níét op orde hebt, zul je ook nooit weten waar je echte probleem zit.

Je elimineert de ruis van het ‘druk zijn met druk zijn’. Misschien blijven er daarna nog andere problemen over: je hebt dan veel beter zicht op de kern daarvan. Je hebt overzicht en hebt je werkzaamheden in kaart, en je kunt van daaruit gericht het gesprek voeren over bijvoorbeeld workload of manier van samenwerken. Omdat we 100% overtuigd zijn dat onze training inderdaad echt voor iedereen waardevol is, is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie - dus ga er voor, je hebt niks te verliezen!
Moet ik Outlook voor Windows gebruiken?
Toggle
De kracht van onze training zit hem in de combinatie van een nieuwe werkwijze en routines (gedragsverandering) en software die dat optimaal ondersteunt. Daarom is een unieke set instellingen en workflows in Outlook voor Windows een belangrijk onderdeel van onze training en methode.

Deelnemen met andere programma's of met Outlook voor Mac kan ook en is nog steeds waardevol, maar het is goed om te weten dat je niet alle functies optimaal kunt benutten, omdat de mogelijkheden daarvoor beperkter zijn.
Is het een knoppentraining voor Outlook?
Toggle
Nee, of je rust en overzicht ervaart hangt niet af van of je weet welke knop waar zit. Het begint met hoe je met dingen om gaat, je eigen houding en gedrag - en dat is dan ook waar we mee aan de slag gaan. Door je inzichten te geven, door je nieuwe routines en manieren van werken aan te leren en door simpelweg te doen, te oefenen en te ervaren. Tegelijk helpt het bij die nieuwe werkwijze enorm als je werkomgeving (zoals Outlook) die werkwijze volledig ondersteunt en je daar efficiënt mee kunt werken.

Daarom is het optimaal instellen van Outlook (en OneNote) en het optimaal gebruik maken van de slimme functies ook belangrijk in de training - altijd ter ondersteuning van je nieuwe systeem.
Hoe overtuig ik mijn manager of werkgever?
Toggle
Ook een werkgever of manager gaat de voordelen van de training ervaren. Je krijgt niet alleen meer gedaan, maar doordat je overzicht hebt kun je meer focus op projecten en strategische doelen leggen. Daarbij optimaliseer je het proces van delegeren en rapporteren. Je hebt bovendien meer plezier in je werk, minder stress en de kans op verzuim en burn-out wordt kleiner.

Daarbij kun je de training binnen een maand terugverdienen (zie de vraag over de investering). De training is dus geen kostenpost, maar levert geld op.
Heeft het zin om mee te doen als ik al eens een time management training heb gedaan?
Toggle
Ja dat heeft het zeker! In de meeste trainingen krijg je namelijk wel heel veel tips hoe je slimmer kan werken, maar die geven niet één waterdicht systeem dat je hele manier van werken verandert en waar je echt alles in kwijt kan. Dus als je nog niet ervaart dat je ook daadwerkelijk rust, overzicht en focus hebt, dan is deze training absoluut een waardevolle toevoeging op de kennis die je al hebt opgedaan.
Is het de investering waard?
Toggle
Het gaat uiteindelijk om wat de investering is, en wat je daarvoor krijgt. Met onze trainingsopzet kunnen we tot een gedragsverandering komen die duurzaam resultaat biedt. Er zijn ook goedkopere cursussen, maar die zijn vaak korter, of volledig zelfstudie. Je komt dan simpelweg niet tot een duurzame verandering en valt snel weer terug in je oude patronen. Je hebt dan misschien minder uitgegeven, maar staat uiteindelijk met lege handen.

Omdat we overtuigd zijn dat je het goed besteed geld zult vinden is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie. En bovendien: als je 10% effectiever werkt levert dat 3 uur per week op en zijn de kosten binnen een maand terugverdiend (uitgaande van een gemiddeld aantal werkzame uren van 31 en gemiddelde arbeidskosten van €33 per uur - bron: CBS).