Persoonlijke effectiviteit
-
 minuten leestijd

Haal meer uit Outlook met een uitgebreide Outlook-training

Met de juiste kennis en vaardigheden kun je Outlook optimaal benutten en je productiviteit naar een hoger niveau tillen. In dit blog ontdek je wat je leert in een Outlook-training, de voordelen ervan en hoe de timemanagement training 'Grip op je werk' van Flipmonday je helpt om meer uit Outlook te halen.

Wat leer je in een Outlook-training?

Een Outlook-training biedt je de mogelijkheid om een waterdicht systeem in te richten in Outlook om al je e-mail, taken, afspraken en projecten op een slimme manier te beheren. Enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn:

 • Efficiënt e-mailbeheer: Leer hoe je je inbox kunt organiseren, e-mails kunt filteren en categoriseren, en gebruik kunt maken van handige sneltoetsen en automatiseringstechnieken.
 • Agenda-optimalisatie: Ontdek hoe je je agenda effectief kunt gebruiken, vergaderingen kunt plannen, afspraken kunt maken en reminders kunt instellen. Leer ook hoe je Outlook kunt integreren met bijvoorbeeld OneNote voor het schrijven en verspreiden van notulen en gespreksverslagen.
 • Taken en to-do's: Leer hoe je taken kunt aanmaken, prioriteren en delegeren, en hoe je je takenlijst kunt organiseren en beheren. Ontdek ook hoe je herinneringen kunt instellen en taken kunt synchroniseren met al je apparaten.

De voordelen van een Outlook-training

Het volgen van een Outlook-training biedt diverse voordelen die je helpen om je werk efficiënter en effectiever te doen:

 • Tijdsbesparing: Door de geavanceerde functies van Outlook te leren kennen, kun je sneller en slimmer werken. Je leert efficiënter omgaan met je e-mails, agenda, taken en contacten, waardoor je kostbare tijd bespaart.
 • Verbeterde productiviteit: Met de juiste kennis en vaardigheden kun je je werk beter organiseren en plannen. Je leert hoe je Outlook kunt gebruiken als een krachtige tool om je taken en deadlines bij te houden, waardoor je productiviteit aanzienlijk verbetert.
 • Betere communicatie: Outlook biedt talloze mogelijkheden om effectief te communiceren, zoals het plannen van vergaderingen, het delen van agenda's en het beheren van contacten. Door deze functies te leren gebruiken, kun je je communicatie met collega's en klanten optimaliseren.

Haal nog meer uit Outlook met de timemanagement training 'Grip op je werk'

Wil je nog meer uit Outlook halen en je werk beter organiseren? In de timemanagement training 'Grip op je werk' van Flipmonday leer je:

 • Effectieve strategieën en technieken om je werk te organiseren en prioriteiten te stellen.
 • Hoe je Outlook optimaal kunt gebruiken als een tool voor time management en productiviteit.
 • Praktische tips en tricks om je e-mailbeheer te optimaliseren en je inbox onder controle te houden.

Flip naar grip op je werk en geef jezelf een voorsprong op het gebied van time management en productiviteit. Haal het maximale uit Outlook en behaal betere resultaten met minder stress! Onze ervaren trainers helpen je graag om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Deze auteur is geverifieerd.
Verified writer
Deelnemers aan een timemanagement training die praten en lachen.
Verkoopargument.
Waardering van de training.
Gratis deelnemen aan kennismakingstraining

HR en L&D professionals gezocht!

Herken jij je in de dingen hieronder?

 • Je bent HR professional bij een organisatie met >100 (kantoor-)medewerkers
 • Je zoekt manieren om werkdruk te verlagen 🤯
 • Je organisatie werkt met Microsoft Outlook (Windows)

Speciaal voor HR en L&D professionals is een beperkt aantal gratis trainingsplaatsen beschikbaar voor ‘Grip op je werk’. In aanmerking komen? Meld je hier aan.

Ja, ik wil gratis deelnemen