Flipmonday kennissessies

laat je inspireren

Een aantal keer per jaar organiseert Flipmonday een kennissessie voor en door HR-en L&D-professionals. Samen gaan we in gesprek over actuele HR-thema’s rond persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en productiviteit. Een waardevol netwerk en een bron van nieuwe kennis en inspiratie voor elke HR- en L&D professional.

Meer informatie
Deelnemers aan een kennissessie over timemanagement van Flipmnonday.

Voor wie?

De kennissessies zijn speciaal voor HR- en L&D-professionals van alle typen organisaties. We kiezen ervoor om een diverse groep mensen bij elkaar te brengen, omdat we zien dat iedereen binnen dit vakgebied weer eigen expertise en ervaring heeft, en een eigen invalshoek kiest. Juist dat maakt het ontzettend waardevol om van elkaars kennis en ervaring te leren.

onderwerpen

Bij elke kennissessie staat een andere vraag centraal. Voorafgaand aan de sessie vragen we de deelnemers welke onderwerpen er bij hen spelen op het vlak van HR- en L&D-vraagstukken. Zo zorgen we dat de inhoud van de kennissessie relevant en actueel is, en inspeelt op wat er binnen organisaties leeft.

Omdat de deelnemers uit verschillende organisaties komen, zijn er veel verschillende invalshoeken. Wat was succesvol? En wat waren de uitdagingen? Zo vindt waardevolle uitwisseling plaats van kennis en ervaringen tussen de deelnemers.

In eerdere sessies zijn de volgende vragen aan bod gekomen:

  • ‘Hoe ondersteun je je medewerkers om hun grenzen te bewaken?’
  • ‘Hoe hou je je staande in het spanningsveld van de steeds groeiende ambities van je bedrijf en de begrensde werkvoorraad van je team?’

praktische informatie

Kennissessie voorjaar 2024:

  • Datum: 4 maart 2024
  • Locatie: Utrecht
  • Tijd: 15:00 - 18:00 uur

Kennissessie zomer 2024:

  • Datum: 3 juni 2024
  • Locatie: volgt nog
  • Tijd: volgt nog

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden voor een van onze kennissessies met de knop hieronder. Wij sturen je binnen twee werkdagen een bevestiging van je aanmelding per e-mail.

Wil je eerst meer informatie? Plan dan hier direct een belafspraak met Michelle Wiesman.

Direct aanmelden

Impressie voorgaande sessies

Cartoon over een kennissessie over timemanagement, persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en vitaliteit van Flipmonday.Illustratie van een vrouw die mediteert over waarom competentie, autonomie en relaties belangrijk zijn bij het stellen van grenzen. Illustratie over druk zijn van 9 tot 5.Illustratie over energy management: hoe laadt jij op van je survival zone naar je performance zone?
Blog artikelen

Alles over productiviteit en werkplezier

Nieuws, achtergronden, tips & tricks van onze timemanagement experts.